'Chaos' over zijn pedofiele broer 'Maverick'

From Brongersma
Jump to: navigation, search

Mijn broer, Maverick, zit al een tijdje vast in Engeland. Hij zit daar nu al zo'n 15 maanden. Hij is veroordeeld voor het bezit en het verspreiden van drie legale bioscoopfilms. Ze hebben de beelden uit hun context gerukt zodat ze het als kp konden aanmerken. Het gaat om deze drie films:

  • Amor Estranho Amor (Love Strange Love)
  • Puppy Love (Spielen Wir Liebe)
  • Emperor Tomato Ketchup

Hij liet regelmatig van zich horen, telefonisch, via mijn (zijn) moeder. Hij had al een tijd niets van zich laten horen totdat hij vanmorgen mijn moeder weer belde. Ze proberen hem geestelijk kapot te maken, en dat lijkt aardig te lukken. Het gevangenispersoneel overtreedt zijn eigen regels, en klachten worden niet doorgegeven. Hij loopt voortdurend met zijn kop tegen de muur. Net zoals mijn moeder trouwens. Ongeacht wie zij benadert in Engeland, ze wordt gewoon genegeerd en ze ontvangt geen enkel antwoord, en geen enkele reactie.

Maverick probeerde geestelijk gezond te blijven door een boek te schrijven. Tijdens zijn afwezigheid hebben ze zijn cel leeggehaald en alles meegenomen. Hij hoort dan minstens een ontvangstbewijs te krijgen, maar dat heeft hij niet gehad. Kortom, het personeel heeft zijn spullen gewoon gestolen. Hij heeft ook veel gewicht verloren. Mijn moeder laat zich niet uit het veld slaan. Ik heb haar gewezen op het bestaan van een ombudsman die hierin gespecialiseerd is. Ik hoop dat ze daar iets mee kan. Binnenkort gaat ze zelf kijken hoe het met hem is.

bron: 'Chaos' over zijn pedofiele broer 'Maverick' op Jongensforum.net; www.jongensforum.net/messages/175884.shtml; 10 mei 2008