'Seks met kinderen is een heilig ritueel'

From Brongersma
Jump to: navigation, search

Een Amerikaanse man die aangeklaagd is voor het seksueel misbruiken van kinderen met fysieke en geestelijke afwijkingen stelt voor de jury dat seks met kinderen een heilig ritueel is, dat beschermd is door het burgerlijk recht. Philip D. [34] is de leider van een kerk die de 'Arcadian Fields Ministeries' heet. Hij is in de Amerikaanse staat Ohio aangeklaagd voor 74 zaken, waaronder verkrachting van kinderen, het laten zien van geslachtsdelen aan minderjarigen en het toedienen van drugs aan minderjarigen. Al zijn slachtoffers, behalve eentje, waren jonger dan 13 jaar.

"Ik ben een pedofiel. Ik ben al twintig jaar een pedofiel. De enige reden dat ik aangeklaagd wordt voor verkrachting, is omdat niemand gelooft dat kinderen toestemming kunnen geven aan seks. De rol van mijn 'ministry' (kerk, red.) is om deze zaken uit de rechtszalen te halen", aldus de verdachte. De kans is zeer groot dat de man levenslang de cel in moet.

bron: < 'Seks met kinderen is een heilig ritueel' >; Gepost door Joop (Athlon_2o0o); Bron: CNN; frontpage.fok.nl/nieuws/67066; FOK.nl; 4 augustus 2006