Bende vermoordt pedofiel tijdens seksuele aanranding met borstelsteel

From Brongersma
Jump to: navigation, search

Nadat ze hadden vernomen dat hij een veroordeelde kindermisbruiker was, hebben vier Britten de 63-jarige Terry Oldham vermoord door hem seksueel aan te randen met een afgebroken borstelsteel. De man werd aangetroffen met gebroken ribben en kneuzingen rond zijn intieme delen. De drie mannen en één vrouw staan terecht voor de rechtbank van Cornwall, ze ontkennen de mishandeling en moord. Oldham werd in 1987 veroordeeld voor de aanranding van een veertienjarig meisje en stond om die reden op de lijst van pedofielen die in Groot-Brittannië openbaar is.

Aaron Mallen (24), Michelle Casterton (43), Daniel Quinn (23) en Richard Rosevear (33), palmden de woning van de man in nadat ze hadden vernomen dat hij wegens pedofilie was veroordeeld en besloten dat hij om die reden "vogelvrij verklaard" was.

bron: Artikel 'Bende vermoordt pedofiel tijdens seksuele aanranding met borstelsteel'; www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2489487/2015/10/14/Bende-vermoordt-pedofiel-tijdens-seksuele-aanranding-met-borstelsteel.dhtml; HLN.be (bronnen: The Independent, Metro); 14 oktober 2015