Ingrijpen van anderen of zelf aangifte doen kan grote gevolgen hebben

From Brongersma
Jump to: navigation, search

[...] Een ander voorbeeld is wat ik pas geleden las op internet. Een 36-jarige Amerikaanse lerares op een High school heeft vrijwillige seks met een 15 jarige leerling in Boston. Hij speelde een wedstrijd bij een bekende football club. Ze wou een handtekening voor haar zoon van 8 jaar. Raakte in contact met de boy en nodigde bij haar thuis uit. Hij ging met haar zoon wat voetballen buiten. Randy vroeg na het spel of hij effe kon douchen bij haar want hij had zich erg gezweet. De lerares was vergeten een handdoek klaar te leggen en kwam spontaan de badkamer binnen. Ze zag hem opeens als een aantrekkelijke volwassen man en hij was geil. Een oogcontact en de naakte puber kleedde gulzig de aantrekkelijke lerares met grote borsten uit.

Het was een onvergetelijke sekservaring zo verklaarde de jongen voor de jury van de rechtbank. Een foutje door hem was dat hij het direct twee uur erna dag doorverteld heeft trots aan zijn beste vriend. Die zat namelijk in de klas van de juf en zo belandde mevrouw 4 uur na de geslachtsdaad op het politiebureau. De vader van het vriendje kreeg het verhaal mee en heeft meteen aangifte gedaan. Vervolgens, zo gaat dat in Amerika, werd de vrouw seksueel onderzocht op dader sporen van sperma. Ze werd vernederend gevisiteerd en men vond in haar vagina zijn verse zaadlozing. Ze verloor haar baan en kreeg 4 jaar detentie in een vrouwengevangenis. De jongen moest een sexual behavior-cursus volgen door een seksuoloog. Daarin word je duidelijk gemaakt dat zoiets niet mag en seks pas gezond is vanaf je 18 jaar bent!

Dus ingrijpen van anderen of zelf aangifte doen kan grote gevolgen hebben.

bron: Reactie van 'Vincent' op een artikel van Chris Klomp; 'De wereld aan misbruik'; journalistklomp.com/2013/ 03/16/de-wereld-aan-misbruik/; Verslaggever; 16 maart 2013; Reactie Vincent van: 12 januari 2014