Recent nog een bloot kind gezien?

From Brongersma
Jump to: navigation, search

Tegenwoordig is het blote kind volledig verwijderd uit het publieke domein en in de media. [...] Het is geaccepteerd dat er geen blote kinderen zichtbaar zijn. Kinderen lopen vanaf hun vijfde niet meer bloot, meisjes nog nauwelijks zonder bovenstuk. Ouders accepteren deze schaamte en laten het kind voortaan alleen douchen. Hier begint het publiekelijk scheiden van de seksen. Ik stel mij voor dat deze gepamperde preutsigheid over een tijd tot extreem exhibitionisme leidt en dat over een jaar of tien de mode doorzichtig is. Dat het lichaam niet alleen getoond wordt, maar overal in zijn naaktheid aanwezig is. In de treincoupé zitten de meeste mensen bloot naast en tegenover elkaar. De een M/V vindt het fijner om met ontbloot bovenlijf te zitten, de ander M/V heeft voorkeur voor het linkerbeen. Aanraken is niet meer ongemakkelijk, deze generatie communiceert met het lichaam.

Seksualiteit begint al heel vroeg bij meisjes en jongens. Hoewel het professionele opvoedvolk meldt dat dit niets met seksualiteit te maken heeft, is dat denk ik vooral een politiek correct en preuts antwoord. De seksualiteit van het jonge kind heeft niets te maken met een ander. Het is persoonlijk. Het lekkere gevoel dat het aanraken van het geslacht geeft begint vanaf een jaar of 4/5. Soms nog vroeger. Een meisje van vijf zei ooit met de douche tussen haar benen tegen haar moeder dat het lekker was en dat ze dat ook eens moest doen. Een ander kind vroeg haar moeder haar te helpen wrijven tussen haar benen.

Het zet je te denken waarom we kinderen naast fietsen en lezen ook niet leren te masturberen. Begin met je kind voor de spiegel te staan of te zitten, afhankelijk van het geslacht en vertel over het geslacht. [...] Leer ze [...] dat dat je niet alleen seks hebt om kinderen te krijgen, maar dat het één van de meest plezierige spelletjes is die volwassenen met elkaar spelen. [...] Dus om te beginnen stel ik voor dat vanaf morgen iedereen zijn kinderen in zijn/haar blootje naar school brengt.

bron: Artikel 'Anti-moeder: recent nog een bloot kind gezien?' door Barbara Nieuwkoop; vileine.com/2016/10/03/anti-moeder-recent-nog-een-bloot-kind-gezien/; Vileine.com; 3 oktober 2016