Trieste dag voor Boylove-gemeenschap - BoyLover.net

From Brongersma
Jump to: navigation, search

Beste bezoekers,

Sommige van jullie zullen ook lid zijn van BoyLover.net. Met meer dan 60.000 leden en verschillende internationale kamers is dit het grootste boylover-forum ter wereld. Na jarenlang online te zijn geweest, met ups en downs, blijkt gisteravond het doek te zijn gevallen voor dit forum. Niet alleen het forum, maar ook de diverse infopagina's en het domein boyloverlinks.net zijn offline. Dit is zonder meer een groot verlies voor de boylove-gemeenschap.

Over de aanleiding kunnen we, zonder al te veel in detail te treden gezien de openbare aard van dit forum, toch het volgende zeggen: Gisterenavond hebben er huiszoekingen plaatsgevonden bij verschillende hooggeplaatste staffleden van het forum. Vier personen, waaronder de eigenaar van de site en twee ex-directors die al dan niet nog direct bij het forum betrokken waren, zijn voor verhoor meegenomen. Dit gebeurde rond dezelfde tijd in Nederland, Nieuw-Zeeland, en de VS. De server, die in Nederland gehost werd, zou in beslag genomen zijn. Minstens één andere admin heeft ook bezoek gehad van de politie, maar hij moest niet mee naar het bureau, en zijn spullen zijn ook niet in beslag genomen. Minstens één admin bevestigt dat de harde schijf van de server versleuteld is, waardoor de ledengegevens veilig zouden zijn.

In naam van de forum-staff en het bestuur van de vereniging MARTIJN wil ik alle betrokkenen veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode. Een hele online gemeenschap zal waarschijnlijk een nieuw huis moeten vinden. Echter blijven we hopen dat de server wordt vrijgegeven en dat BoyLover.net snel terug online is.

bron: 'Trieste dag voor Boylove-gemeenschap - BoyLover.net' door Bestuur MARTIJN; www.martijn.org/blog/?p=2054; MARTIJN blog; 27 november 2009[[Category:Nieuw-Zeeland]