Difference between revisions of "'Ik ben verliefd op mijn leerling'"

From Brongersma
Jump to: navigation, search
(Created page with "In onze populaire rubriek Opgebiecht kun je anoniem je geheim delen. Deze keer biecht een lezeres op dat ze verliefd is op een leerling.<br> <br> "Al een paar jaar geef ik Eng...")
 
(No difference)

Latest revision as of 13:21, 9 February 2020

In onze populaire rubriek Opgebiecht kun je anoniem je geheim delen. Deze keer biecht een lezeres op dat ze verliefd is op een leerling.

"Al een paar jaar geef ik Engelse les op een middelbare school. Hartstikke leuk, gezellige school, slimme leerlingen. Kortom: allemaal prima. Toen ik er begon, maakten mijn vriendinnen er nog wel eens grapjes over: 'Wie weet word je ooit wel verliefd op een leerling.' [...]

Gierend van het lachen heb ik dat weggewuifd. Dat zou mij nooit gebeuren met zo'n klas vol met van die puberende tieners. Hoe haalden ze het in hun hoofd?! Ik heb er nooit serieus bij nagedacht dat het iedereen kan overkomen. En of het nou komt omdat mijn relatie twee jaar geleden strandde en ik daardoor kwetsbaarder ben ... ik weet het niet. Maar sinds dit schooljaar ben ik helemaal in de war. Ik voel me ontzettend aangetrokken tot een knul van zeventien! Tien jaar jonger dan ik zelf ben. [...]"

bron: Artikel < 'Ik ben verliefd op mijn leerling' >; Rubriek Opgebiecht; www.telegraaf.nl/vrouw/539229032/ik-ben-verliefd-op-mijn-leerling; Telegraaf.nl; 8 februari 2020