Mijn bevliegingen

From Brongersma
Revision as of 17:57, 20 November 2015 by Admin (Talk | contribs) (Created page with "Seks is de meest heikele kwestie. Seks met kinderen - of de kinderen nou begrijpen en instemmen met wat ze doen of niet - wordt door de geestelijk gehandicapten onder de mensh...")

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

Seks is de meest heikele kwestie. Seks met kinderen - of de kinderen nou begrijpen en instemmen met wat ze doen of niet - wordt door de geestelijk gehandicapten onder de mensheid uit den boze geacht. Deze volwassenen zijn niet geïnteresseerd in de waarheid; slechts in het verkrijgen van hun gelijk. Volwassenen zijn de oorzaak van het probleem. Als het moet geven ze de Duivel de schuld, maar zij zijn het die kinderen, groot of klein, ervan weerhouden te zijn wie en wat ze zijn. Het plebs is bang voor seks. Het plebs is bang voor kinderen. Als men het in één adem heeft over kinderen en seks, kijken alle runderen verschrikt op en dragen ze elk excuus aan om hen die schuldeloos zijn te kunnen vermorzelen... met het doel om uit te roeien wat zij vrezen.

Het is triest. Zulke idealen te hebben als wij, maar geen ander middel dan de 'zelfbedieningspomp'. In een wereld waarin de draken stromannen zijn en rondtrekken in glimmende wapenrusting, kunnen pedofielen weinig doen om de Hemel op Aarde te ervaren. Er is de keuze die de meeste pedofielen maken, namelijk: overleving. Tuurlijk, ze zouden zich uit kunnen leven, maar hoogstwaarschijnlijk alleen tegen de prijs van hun leven... in de Verenigde Staten en soortgelijke landen, tenminste. Ik heb vanwege die angst geen seks met kinderen: als ik het had, zouden de runderen binnen luttele seconden hun hoorns in mijn achterwerk drijven. Ik heb helemaal niet veel meer te maken met kinderen of volwassenen.

Onze spanningen wegmasturberen. Wat is er mis mee? In deze wereld is het bijzonder moeilijk om onze wensen waar te maken - niet onmogelijk, maar moeilijker dan velen van ons aankunnen. Rituele magie is tegenwoordig in veel gevallen niets meer en minder dan masturbatie om de gedachten uit ons hoofd te krijgen, door te kunnen gaan met onze bezigheden en hier en daar wat pret te hebben terwijl we worden gemarteld op de pijnbank.

bron: Artikel 'Mijn bevliegingen' door Skull Dander; Oorspronkelijk: 'My Story' en 'My Infatuation' door Skull Dander; Vertaling en bewerking door C.C. [edit]; www.barfing-dog.com; OK Magazine, nummer 74; augustus 2000