Moederdagdildo is een normale zaak

From Brongersma
Revision as of 13:51, 7 August 2014 by Admin (Talk | contribs) (Created page with "Ik wil even iets kwijt over de Moederdagdildo. Waarom moeten sommige consumenten nou toch zo reageren. Beseffen ze niet dat kinderen tegenwoordig al vroeg voorgelicht worden? ...")

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

Ik wil even iets kwijt over de Moederdagdildo. Waarom moeten sommige consumenten nou toch zo reageren. Beseffen ze niet dat kinderen tegenwoordig al vroeg voorgelicht worden? Mijn dochter van twaalf vindt een dildo de normaalste zaak van de wereld. Ze weet er ook alles al van, zij gebruikt het als massagestaaf. Deze speeltjes staan gewoon bij de drogist bij de kassa. Dus de kids zien het toch wel. Ook vrees ik dat ze niet beseffen dat onze kids veel wijzer en verder zijn dan vroeger. Degene die zo reageert leeft nog in zijn eigen tijd.

Ramon van de Boogaart vraagt zich af welke zieke geest deze moederdagactie verzint. Waarom zou je dit niet voor je moeder kopen? Het is een leuk cadeau en veel leuker dan een bosje bloemen of chocoladereep. En de jeugd van tegenwoordig is niet meer zo preuts als vroeger, ze zijn er snel bij. Ik vind het een heel goede actie van de Kijkshop. Tegenwoordig komen we veel opener uit voor onze seksualiteit en kunnen we dildo's gewoon gebruiken. De huishoudbeurs stond afgelopen keer in het teken van de stoute vrouw. Waarom zou een vrouw stout zijn als ze dit met genot gebruikt? Stout zijn is lekker.

bron: Ingezonden brief 'Moederdagdildo is een normale zaak' door Liesbeth Prins; Metro; 10 mei 2007