Opmerkelijk dat de 'pedofielenpartij' wordt ontkend

From Brongersma
Revision as of 17:46, 11 June 2014 by Admin (Talk | contribs) (Created page with "De verontwaardiging over het bestaan van de Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit was nationaal en internationaal erg groot. Zo groot zelfs dat het bestaansrecht ...")

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

De verontwaardiging over het bestaan van de Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit was nationaal en internationaal erg groot. Zo groot zelfs dat het bestaansrecht van de partij wordt ontkend. Dit is nogal opmerkelijk in een democratisch land. Deze heftige reacties zijn na de publicatie van de resultaten van het onderzoek van TNS-NIPO, waaruit blijkt dat het seksueel verlangen naar het eigen kind als het grootste taboe in Nederland geldt, beter verklaarbaar. Net als van homohaters en potenrammers vaak wordt gezegd dat zij bang zijn voor hun eigen sluimerende gevoelens, is hier waarschijnlijk ook de angst voor het eigen gevoel de grote drijfveer voor de in mijn ogen heftige reacties op de 'pedofielenpartij'.

bron: Ingezonden brief 'Opmerkelijk dat de 'pedofielenpartij' wordt ontkend' door Pieter Dorhout; Metro; 27 oktober 2006