Difference between revisions of "Woeste tv-kijkers zoeken pedofiel op na NPO-uitzending, politie grijpt in"

From Brongersma
Jump to: navigation, search
(Created page with "Een klein groepje mensen heeft gisteravond bij een woning in Lelystad gedemonstreerd naar aanleiding van de geruchtmakende aflevering van het NPO-programma <i>Danny op straat<...")
 
 
Line 8: Line 8:
  
 
[[Category:Sebastiaan Quekel]]
 
[[Category:Sebastiaan Quekel]]
[[Category:Danny op straat]]
+
[[Category:Danny Op Straat]]
 
[[Category:Danny Ghosen]]
 
[[Category:Danny Ghosen]]
 
[[Category:Nelson Maatman]]
 
[[Category:Nelson Maatman]]
 
[[Category:Pim Fortuyn]]
 
[[Category:Pim Fortuyn]]
 
[[Category:Theo van Gogh]]
 
[[Category:Theo van Gogh]]

Latest revision as of 12:03, 14 February 2020

Een klein groepje mensen heeft gisteravond bij een woning in Lelystad gedemonstreerd naar aanleiding van de geruchtmakende aflevering van het NPO-programma Danny op straat. [...] Een woordvoerder van de politie bevestigt dat er een opstootje is geweest bij het adres van de man. [...]

Hij zegt de vele doodsbedreigingen die op het internet staan te betreuren. "We leven in een vrij land en ik mag gewoon mijn mening uiten", zegt hij over de uitzending. Hij vindt het jammer dat het programma een 'ongenuanceerd beeld' over pedofilie heeft geschetst. "Ik heb er geen spijt van dat ik 'ja' heb gezegd tegen het interview, maar ik baal er wel van dat bepaalde uitspraken zonder enige context worden uitvergroot. De nuance wordt dan weer niet uitgezonden. Voor een volgende keer heb ik liever een groter programma, maar die luxe heb ik helaas niet. Nog niet."

Nelson komt kalm en nuchter over, maar neemt de bedreigingen wel zeer serieus. "Ik laat me adviseren door de politie en neem zelf ook maatregelen om mijn veiligheid te beschermen. Ik hoop dat de rust snel wederkeert. Ik zie het niet zitten om in het rijtje van Pim Fortuyn en Theo van Gogh te komen. Gelukkig heb ik ook positieve reacties gekregen. Ik opende vannacht mijn inbox en daar zat zelfs fanmail tussen."

bron: Artikel 'Woeste tv-kijkers zoeken pedofiel op na NPO-uitzending, politie grijpt in' door Sebastiaan Quekel; www.ad.nl/binnenland/woeste-tv-kijkers-zoeken-pedofiel-op-na-npo-uitzending-politie-grijpt-in~a48e5dc4/; AD.nl; 14 februari 2020