'PvdA'ers zijn ook allemaal van die crypto-christenen'

From Brongersma
Jump to: navigation, search

[Theodor Holman:] Toen ik op weg hierheen was toen hoorde ik dat ik meen van de Partij van de Arbeid maar in ieder geval vanuit het kabinet was er bezwaar gemaakt tegen kinderen die genomen werden in Second Life.

[Amanda Kluveld:] Ja ongelofelijk dat je je daar druk om maakt hè.

[Theodor Holman:] Ja ik zal even uitleggen wat het is, Second Life is een spel een virtuele wereld waarin iedereen kan meedoen en ja nou ja dat is gewoon een spel zoals je dus ook Stratego hebt maar dan op de computer zo is het alleen hier is het dan je kan jezelf een persoonlijkheid aanmeten, welke persoonlijkheid dan ook en die persoonlijkheid die kan van alles meemaken. Maar is het niet raar dat men ook van kabinetswegen nou, van de regering uit dit wil verbieden.

[Amanda Kluveld:] Het is buitengewoon raar en het geeft ook echt aan dat het helemaal verkeerd gaat natuurlijk met dit kabinet. Christenen die van alles willen gaan bepalen en de PvdA die is natuurlijk ook zo ontzettend soft die gaat daar lekker in mee, want dat zijn ook allemaal van die crypto-christenen en dan gaan ze zich druk maken om dit soort zaken namelijk dat mensen zich voordoen alsof ze een kind zijn of weet ik veel wat een beest.

bron: Desmet Live 2007; Radio5; 23 februari 2007