Man die afspraak maakte met meisje (12) klemgereden en in elkaar geslagen

From Brongersma
Jump to: navigation, search

In het Nederlandse Roermond is vorige week donderdag een man opgepakt nadat die met een twaalfjarig meisje had willen afspreken. Bekenden van het meisje kwamen achter de afspraak en reden de dader klem. Er ontstond ook een vechtpartij. Dat bevestigt de politie aan 1limburg.nl. De bekenden van het meisje kwamen de dader in de wijk Donderberg op het spoor en achtervolgden hem tot op de oprit van de A73 bij Roermond. Daar reden ze hem met meerdere auto's klem en werd hij door verschillende mensen mishandeld. De politie werd opgeroepen en kwam tussenbeide. De man moest met een ambulance afgevoerd worden.

Volgens de aanwezigen had de man zich al aan het meisje vergrepen. Hij heeft het ziekenhuis al verlaten en zit vast. De vermoedelijke dader wordt dinsdag voorgeleid bij de rechter-commissaris, op verdenking van ontucht of poging tot ontucht.

bron: Artikel 'Man die afspraak maakte met meisje (12) klemgereden en in elkaar geslagen' door 'mce'; www.gva.be/cnt/dmf20150728_01794433/man-die-afspraak-maakte-met-meisje-12-klemgereden-en-in-elkaar-geslagen; Gazet van Antwerpen; 28 juli 2015