Mensen zijn heel puriteins over sex gaan denken vanaf de Victoriaanse tijd

From Brongersma
Jump to: navigation, search

Ik snap sowieso niet die aversie tegen 'pedofilie'... Alles, van de paplepel tot het stemmen op een partij, is ons met de paplepel aangeleerd en geïndoctrineerd. Kijk, ik wil pedofilie niet goedkeuren of zo, maar als er vroeger (en dan spreek ik over honderden jaren geleden) geen kerk was, en de Romeinse beschaving niet ten onder was gegaan, zouden we heel anders tegenover sex hebben gestaan. Mensen zijn heel puriteins over sex gaan denken vanaf de Victoriaanse tijd.

Vooral de Amerikaanse "beschaving" draagt zijn steentje bij aan deze "vrijdenkerij", en daarmee bedoel ik dus het tegenovergestelde. Als mensen eens wat ontspanner en wat relaxter over sex en zo gaan denken, zou er heel wat minder oorlogen en tweespalt zijn. Ik zou zelfs willen propageren om de vrijdenkerij omtrent adolescente sex te promoten. Waarom alles altijd in hokjes plaatsen en denken dat kinderen geen sex zouden willen hebben? Ik dacht zelf al aan sex toen ik pas 5 of 6 jaar was. Dat was weliswaar op een hele primitieve en speelse manier, maar iedereen heeft wel op een bepaalde leeftijd bepaalde gevoelens die volwassen gekanaliseerd dienen te worden.

Waarom nu deze persoon meteen zo bedreigen en op een pre-Romeinse-tijd onwaardige manier bejegenen. Dat getuigt toch niet van beschaving? eerder van een heksenjacht. Toen deze Ad ven den Berg verleden week op het nieuws was, klommen er meteen politici op de barricades om deze persoon te kruisigen en dergelijke... Zijn ze soms bang dat hun hachje in het geding komt? Of is men soms compleet achterlijk geworden de laatste 500 jaar, sinds de Renaissance? Mensen, word toch eens wakker: er leeft meer onder de bevolking dan men vermoedt en kan inkapselen: Pedofilie is geen uitwas... Iedere normale gezonde man wil wel een fris, maagdelijk, jong kutje: 'je zaad en genen doorgeven aan de meest geschikte kandidaat, dus het liefst aan een net volgroeide jonge (adolescente) vrouw...' Dat bepaalt de evolutieleer: En dat kan je dus niet in wetjes of regeltjes samenvatten of erger gevangen houden.

bron: Post 'pedo-partij' geplaatst door 'Sperma'; seks.blog.nl/algemeen/2006/06/05/oprichter_pedo-partij_duikt_onder#newcomment; Seks.blog.nl; 6 juni 2006