Rechtbank behandelt verbod Martijn over twee weken

From Brongersma
Jump to: navigation, search

De rechtbank in Assen behandelt op 7 maart het verzoek van het Openbaar Ministerie om de pedofielenvereniging Martijn verboden te verklaren. [...] Het OM stelde eerder dat als sprake is van activiteiten die in strijd met de openbare orde en de goede zeden zijn, het onder haar taken valt een verzoek voor een verbod in te dienen. De vereniging vergoelijkt en verheerlijkt volgens het OM pedofilie en pedoseksualiteit.

[Reactie van 'ZoKanIkHetOok':] Het OM creëert juist meer slachtoffers door dit probleem in de breedte aan te pakken (getekende plaatjes verbieden! Recht op vereniging verbieden! Alle uitlaatkleppen dicht!) in plaats van het probleem in de diepte aan te pakken. Ik zeg: daadwerkelijk misbruik harder straffen - veel harder straffen; en dit soort randzaken (mag een pedofiel zijn zegje doen? Mag een pedofiel een politieke partij opzetten? Mag een pedofiel plaatjes tekenen en zich daar op aftrekken?) gewoon zo veel mogelijk legaliseren en open houden. Het opjagen van niet-praktiserende pedofielen is alleen maar averechts aan het kinderbelang. Het is de schande van deze tijd, dat mensen zo veel bezig zijn met TEGEN pedofielen handelen, dat ze vergeten VOOR kinderen te handelen. Terwijl dat laatste toch altijd het uitgangspunt moet zijn.

bron: Artikel 'Rechtbank behandelt verbod Martijn over twee weken'; frontpage.fok.nl/nieuws/528057; FOK.nl (Novum); 20 februari 2012