Sekspeuter zorgt voor rumoer in Zoetermeer

From Brongersma
Jump to: navigation, search

Op de Zoetermeerse R.-K. Basisschool De Floriant is de afgelopen week grote onrust ontstaan toen duidelijk werd dat een vierjarig meisje uit groep 1 een zesjarig meisje uit groep 3 meerdere malen tot vergaande seksuele handelingen gedwongen zou hebben. De vierjarige zou het slachtoffertje, dat inmiddels onder behandeling is bij een psycholoog, hebben bedreigd. Ook bij een andere leerling zouden pogingen zijn gewaagd.

Het meisje, dat met haar broertje in een pleeggezin woont, zit echter nog zonder enige vorm van hulp of begeleiding gewoon in de klas. Verontruste ouders zouden inmiddels hun kinderen verbieden om na het gymen samen met het meisje te douchen. Volgens een boze moeder tracht de school de zaak in de doofpot te stoppen: "Wat schandalig is, want niet alleen het slachtoffertje maar ook het daderesje verdient deskundige hulp en begeleiding. Het kind wist alles van masturbatie, dat is toch niet normaal?"

bron: 'Sekspeuter zorgt voor rumoer in Zoetermeer' door Marjolein Schipper; www.telegraaf.nl/binnenland/57995551/Sekspeuter_zorgt_voor_rumoer_in_Zoetermeer.html?p=26,1; De Telegraaf; 2 februari 2007