Vrouw mishandelt zoon met kabel om homoseks

From Brongersma
Jump to: navigation, search

Een vrouw uit Texas is aangeklaagd voor het afranselen van haar zoon met een elektrische kabel, omdat ze hem betrapte op seks met haar neef. Ziekenhuispersoneel werd bezorgd nadat de jongen van 15 door zijn oma werd binnengebracht met wonden op zijn torso, handen, armen en benen. Het werd al snel duidelijk dat hij door zijn moeder was mishandeld met een kabel nadat ze hem vond terwijl hij orale seks van haar 18 jaar oude neef ontving.

"[...] De politie vertelde me dat de seks met wederzijds instemmen was, maar ze pleegden een homoseksuele handeling in mijn huis en daar waren de agenten wel op tegen. Dus ik sloeg mijn zoon en ongeveer drie of vier maanden later kwamen ze mij arresteren voor mishandeling", aldus de gewelddadige moeder in de Huffington Post. [...] "Het zou niet anders zijn als ik mijn dochter met een jongen in huis zou vinden, en haar daar voor zou disciplineren."

"De politieagent vertelde mij zelf: 'Als ik mijn zoon zo zou vinden zou ik ze waarschijnlijk allebei hebben neergeschoten'. [...] De vrouw riskeert een celstraf.

bron: 'Vrouw mishandelt zoon met kabel om homoseks'; www.gk.nl/news/11013-vrouw_mishandelt_zoon_met_kabel_om_homoseks; GK.nl; 11 maart 2013